Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

A Milli Futbol Takımı, Japonya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına başladı. Milli takım, Eskişehir'de yapılan antrenmanla maç için çalışmalara başladı. Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda basına açık bir bölüm yapıldı. Antrenman, ısınma hareketleriyle başladı ve pas çalışmasıyla devam etti. İdman, yarı sahada çift kale maçla son buldu. Antrenmanda kaleciler de ayrı bir çalışma gerçekleştirdi.


Milli takımın kadrosunda yer alan Kerem Aktürkoğlu, Ermenistan maçında başına ve göğsüne aldığı darbe sonucu yaralanmıştı. Bu nedenle antrenmanda yer almayan Kerem Aktürkoğlu, tedavisi için izinli olarak ayrılmıştı. Ayrıca, Abdülkerim Bardakcı da eşinin hamile olduğu son dönemde olduğu için antrenmanda yer almadı. Bardakcı ve Aktürkoğlu, aday kadrodan çıkarıldı.


A Milli Futbol Takımı, yarın Eskişehir'de bulunan Hasan Polatkan Havaalanı'ndan THY ile yapacağı seyahatle Hollanda'nın Maastricht kentine gidecek. Burada Japonya ile oynayacakları özel maç için kampa girecekler. Bu maç, 12 Eylül Salı günü Belçika'da oynanacak.