Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya'da düzenlenen "Gençler ve aileler sabah namazında buluşuyor" programı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Cihannüma Derneği, Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Memur-Sen, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Yedi Hilal Derneği tarafından Ulu Camiinde düzenlenen program büyük ilgi gördü. Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti, sabah namazı, tesbihat ve İl Müftüsü Dr. İrfan Açık'ın yaptığı toplu dua yer aldı.

Programa katılan gençler ve aileler, sabah namazında bir araya gelme fırsatı buldu. İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, yaptığı açıklamada programın önemine vurgu yaparak, "Bugün maalesef Avrupa'da İslama ve Müslümanlara karşı çok ciddi olumsuz bir bakış açısı oluşturulmaya çalışılıyor. Halbuki bütün dünya ve tüm insanlık biliyor ki İslam yer yüzü için bir barış dinidir. Cihannüma'nın önderliğinde, Anadolu Gençlik Derneği, İHH, Memur-Sen, ÖNDER, TÜGVA ve Yedi Hilal derneklerimiz, sahadaki bütün sivil toplum kuruluşlarımızla ve halkımızla sabah namazında buluştuk. Allah'ı zikrettik. Rabbim, katılan tüm kardeşlerimizden razı olsun" şeklinde konuştu.

Bu tür programların gençlerin ve ailelerin birbirleriyle olan bağlarını güçlendirmek ve manevi duygularını pekiştirmek için önemli bir fırsat olduğu belirtildi. Ayrıca bu tür etkinliklerin, toplumun birlik ve beraberliğini sağlamak, insanların bir araya gelerek birbirlerini tanıması ve dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlendiği ifade edildi.

Programın sona ermesinin ardından katılımcılar, memnuniyetlerini dile getirerek organizasyonu düzenleyen dernek ve vakıflara teşekkür etti. Sosyal medya etiketi önerisi: #GençlerVeAilelerSabahNamazındaBuluşuyor #Kütahya #ManeviDuygular #Dayanışma