Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

39 üye belediyenin 79 projeyle katıldığı Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen yarışma, Akıllı Şehir, İklim Dostu Şehir, Sağlıklı Çevre, Sosyal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam, Sürdürülebilirlik Özel Ödülü, Şehir Planlaması ve Yenilikçilik gibi 7 kategoride gerçekleştirildi. Bilecik Belediyesi ve Bilecik Kent Konseyi işbirliğiyle hazırlanan bir proje, Sağlıklı Çevre kategorisinde ödül almaya layık görüldü.

Yarışmada büyükşehir belediyeleri, büyükşehir ilçe belediyeleri, il belediyeleri ve ilçe belediyeleri kategorilerinde toplamda 79 proje jüri tarafından incelendi. Bilecik Belediyesi'nin ''Kağıt Atıklarımız Eğitime Dönüşüyor'' projesi, Sağlıklı Çevre kategorisinde ödüle layık görüldü.

Yarışmanın jüri başkanlığını Prof. Dr. Ruşen Keleş yaparken, jüri üyeleri ise Prof. Dr. Atilla Akkoyunlu, Prof. Dr. Handan Türkoğlu, Prof. Dr. Cengiz Türe, Prof. Dr. Emine Didem Evci Kiraz, Prof. Dr. Tülin Vural Arslan, Prof. Dr. Koray Velibeyoğlu ve Doç. Dr. Burcu Zeybek'ten oluştu. Şehir Planlama ve Sağlıklı Yaşam kategorilerinde değerlendirmeler yapılan yarışma sonucunda birçok başarılı projenin ödül aldığı belirtildi.