Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde düzenlenen Karate Diamond Cup Turnuvası, Türkiye genelindeki 82 kulüpten toplam 782 sporcu tarafından katılım sağlanıyor. Müsabakalara, 26 ilin kulüplerinden sporcuların yoğun ilgisi görülüyor. Kara ve kumite dallarında yapılan turnuvaya yaklaşık bin kişi katılıyor. Tavşanlı Belediyesi Karate Okulu ve Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü de 49 sporcuyla müsabakalara katılıyor.

Karate İl Temsilcisi Mustafa Oğulcan Alımcı, 26 farklı ilin 82 kulübünden toplam 782 sporcuyla bir araya gelinen Karate Diamond Cup organizasyonunun iki gün süreceğini belirtti. Turnuvada kata ve kumite dalında yarışmaların gerçekleştirildiğini ifade eden Alımcı, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Tavşanlı Belediyesi, Kütahya İl ve Tavşanlı İlçe Spor Müdürlüğüne teşekkür etti. Tavşanlı Belediyesi Karate Okulu ve Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü'nün 49 sporcuyla turnuvada yer aldığını vurgulayan Alımcı, şu anda Tavşanlılı sporculardan birincilik, ikincilik ve üçüncülükler elde edildiğini söyledi.

#KarateDiamondCup #Tavşanlı #Karate #Spor #Turnuva #Türkiye