Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Eskişehir Sanayi Odası, geleneksel 'Aile Şenliği Kahvaltısı' etkinliğini yoğun katılımla ve coşkuyla gerçekleştirdi. Etkinlik, ESO Hizmet Binası bahçesinde gerçekleştirildi ve Eskişehir Sanayi Odası üyesi iş insanlarının aileleri ile bir arada olmalarını sağlayarak sohbet ve tanışma ortamı oluşturdu. 'Aile Şenliği Kahvaltısı', bu yıl 1200'den fazla kişinin katılımıyla gerçekleşti ve Eskişehirli üreticiler için zorlu üretim günlerinde stres atma imkânı sağladı.

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını vurgulayarak, aile birliğini ve paylaşımı önemsediklerini ifade etti. Kesikbaş, pandemi nedeniyle ara verilen etkinliğin aslında 5. kez düzenleneceğini belirtti ve herkese teşekkür etti. Aynı zamanda Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulları ile ilgili önümüzdeki ay yapılacak seçimlere de değindi ve aileleri ve gençleri bu güzel organizasyonlara katılmaya davet etti.

Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun, açılış konuşmasında, geleneksel hale gelen etkinliğin çok değerli olduğunu ve üretimin ekonomik problemlerin çözümü olduğunu belirtti. Altun, Eskişehir Sanayi Odası üyelerinin üretim yaparak ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sağladığını ifade etti ve başarılar diledi.

ESO Meclis Başkanı Süha Özbay, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, her yıl daha da profesyonelleşen bir etkinlik olduklarını belirtti ve katılımcılara teşekkür etti.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli ise, Eskişehir Sanayi Odası'nın aile şenliğinin bu yıl daha profesyonelce düzenlendiğini ve güzel bir görünüme sahip olduğunu söyledi. Küpeli, cumhuriyetin yüzüncü yıl dönümüne yönelik düzenlenecek etkinliklere davet etti ve birlik beraberlik ruhunun güzel tablolar ortaya çıkardığını ifade etti.