Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Isparta 32 Spor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 3. haftasında Denizlispor'u 2-1 mağlup etti. Maç, Isparta 32 Spor'un sahasında oynandı. Hakemler ise Erdem Demirtaş, Nezihi Aytar ve Rüştü Muhammed Orçan oldu.

Isparta 32 Spor'un sahaya çıkan kadrosu şu şekildeydi: Alp Tutar, Yiğithan Güveli, Halil Duman, Samet Karakoç, Caner Koca (Cemal Kızılateş dk. 46), Ömer Çiçek (Alim Harlak dk. 73), Zihni Temelci, Mehmet Küçükdurmuş (Zeki Sati dk. 90+3), Abdülkerim Canlı, Osman Torun, Muhlis İstemi (Emrecan Atila dk. 90+4).

Denizlispor ise şu oyunculardan oluşan bir kadro ile sahaya çıktı: Abdülkadir Sünger, Muhammed Özkal, Emirhan Kaşçıoğlu, Bekir Turaç Böke, Muhammed Eren Kıryolcu, Oktay Kısaoğlu, Gökhan Süzen, Emre Sağlık (Ertuğrul Yıldırım dk. 80), Mustafa Kaçan (Deniz Kodal dk. 54), Berkant Gündem, Emre Burgaz (Alihan Kalkan dk. 46).

Isparta 32 Spor'un gollerini Muhlis İstemi (dk. 51) ve Mehmet Küçükdurmuş (dk. 77) kaydetti. Denizlispor'un tek golünü ise Bekir Böke (dk. 68) attı.

Maçta sarı kart gören isimler ise Alim Harlak, Zeki Sati (Isparta 32 Spor) ile Emirhan Kaşçıoğlu, Oktay Kısaoğlu ve Bekir Böke (Denizlispor) oldu.