Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisarlı sporcu Münevvere Yılmaz, Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. İtalya'da gerçekleşen şampiyonada gülle atmada yarışan Yılmaz, Avrupa Şampiyonu unvanını kazandı. Ayrıca, 1500 metre koşu ve yürüyüş dalında Avrupa ikincisi olurken, çoklu branşlarda da 800 metre koşuda ve cirit atmada Avrupa üçüncüsü oldu. Yarışların ikinci gününde cirit atmada ve 800 metre koşuda Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Münevvere Yılmaz, yaptığı açıklamada Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiği başarının kendisini çok mutlu ettiğini belirtti ve Türk bayrağını dalgalandırmanın büyük bir gurur olduğunu ifade etti. Sporcu, aynı zamanda ailesi ve antrenörüne de teşekkür etti.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise Münevvere Yılmaz'ı ve onun ailesini gönülden tebrik etti. Kasapoğlu, Türkiye'yi gururlandıran Yılmaz'ın daha nice başarılara ulaşmasını diledi.