Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Afyonkarahisar Kadınana İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret eden Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, yeni eğitim-öğretim döneminin başladığı ilk günde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden ve motive edici tavsiyelerde bulunan Vali Yiğitbaşı, bol bol kitap okumalarını teşvik etti. Okul ziyaretinin ardından esnafı da unutmayan Vali Yiğitbaşı, esnaflara geçmiş olsun dileklerini ileterek, talepleri dinledi ve çözüm noktasında gerekli talimatları verdi.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın programı kapsamında gerçekleştirilen esnaf ve okul ziyareti, taleplerin dinlenmesi ve çözüm odaklı yaklaşımı ile dikkat çekiyor. Vali Yiğitbaşı, esnafın işlerinin durumu hakkında bilgi alırken, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Yeni eğitim-öğretim döneminin ilk gününde Afyonkarahisar Kadınana İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi. Yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Yiğitbaşı, öğrencilere de çalışmalarında başarılar diledi. Öğrencilerle yapılan sohbette, kitap okumanın öneminin altını çizen Vali Yiğitbaşı, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Vali Yiğitbaşı, okul ziyaretinin yanı sıra esnafları da unutmadı. Esnafların taleplerini dinleyen ve çözüm odaklı yaklaşım sergileyen Vali Yiğitbaşı, esnaflara sağlıklı ve başarılı işler dileyerek, bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Esnafların işlerinin durumu hakkında bilgi alan Vali Yiğitbaşı, gereken çözümleri sağlamak için gerekli talimatları verdi.

#Afyonkarahisar #Eğitim #ValiZiyareti #EsnafZiyareti #YeniEğitimÖğretimDönemi