Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Isparta Belediyesi, Kirazlıdere ve Andık Deresi bölgesindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kirazlıdere'nin seyir terasının yapılmasından sonra büyük beğeni kazanması üzerine, Andık Deresi bölgesi de yeni bir mesirelik alan olarak düzenleniyor. Bu kapsamda, Kirazlıdere ile Andık Deresi yolunu birbirine bağlayan dağ yolu geçtiğimiz günlerde renkli baskılı asfaltla kaplandı. Aydınlatma çalışmaları tamamlandıktan sonra, dağ bölgesinden kopan taş ve kaya parçalarının can ve mal güvenliğini tehdit etmemesi için belirli bölgelere şev koruyucu çelik tel döşeniyor.

Şev koruyucu çelik tel döşeme çalışmaları 15 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek. Önceki uygulamada ise Kirazlıdere bölgesinde 5 bin metrekarelik bir alan için şev koruyucu çelik tel döşenmişti. Böylece Kirazlıdere ve Andık Deresi yol bölgesinde toplamda 20 bin metrekarelik bir alanda şev koruyucu çelik tel döşeme çalışmaları tamamlanmış olacak.