Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Halk Günü Toplantısı’nda vatandaşların sorunlarını dinledi

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Pazartesi ve Perşembe günleri öğleden sonra düzenlenen Halk Günü Toplantısı’na katılan vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e sorunlarını ve taleplerini iletti. Başkanın makamı doldu taştı.

Belediye Başkanı Zeybek, kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, vatandaşların derdini dinleyerek anında çözüm üretti. Yolda kalan veya darda kalan vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Vatandaşlara ikramlarda bulunarak gönlünü aldı.

Belediye Başkanı Zeybek, toplantının ardından yaptığı açıklamada, halkın belediyeye olan güvenini arttırmak ve belediyenin çalışmalarını anlatmak için Halk Günü Toplantısı’nı düzenlediklerini söyledi. Vatandaşların sorunlarını çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Zeybek, “Halkımızın yanındayız. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Afyonkarahisar’ı hep birlikte daha güzel bir şehir yapacağız.” dedi.