Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, "Buğday Tanesi" adlı filminde kendi hayatının beyaz perdeye aktarıldığını duygu dolu gözlerle izledi. Film, Bayram'ın bebekken yaşadığı yangın sonucu vücudunda oluşan yanıklar ve ellerini kaybetmesi sonucu hayata tutunma mücadelesini ve milyonlara umut olma hikayesini anlatıyor.

Pazaryeri Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yaz aylarında açık hava sinema geceleri düzenliyor. İlçe halkı, öğretmenevi bahçesine kurulan dev sinema platformunda Yeşilçam filmleri ve güncel filmlerden oluşan programı izleyebiliyor. Belediye personeli ise vatandaşlara patlamış mısır ve çay ikramında bulunuyor.

AK Parti Milletvekili Serkan Bayram, "Buğday Tanesi" filmini izlemek için Pazaryeri'ne geldi. Açık hava sinema gecesinde konuşma yapan Bayram, filmin kendi yaşamını anlattığını ve engelli bireyler için umut olduğunu belirtti. Ayrıca, filmin elde edilen gelirle İstanbul'da engelsiz yaşam merkezi yapılmasına katkı sağlayacağını söyledi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, açık hava sinema geceleriyle ilçede kültür ve sanat etkinlikleri ile sosyal yaşamı canlandırmayı hedeflediklerini ifade etti. İlçe halkı da Türk sinemasının klasikleşmiş filmlerini izlemeye davet edildi.

Etkinliğe Pazaryeri Kaymakamı, AK Parti Bilecik İl Başkanı ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile engelli vatandaşlar katıldı.