Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da meydana gelen bir trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza, Sinanpaşa ilçesine bağlı Akören beldesi çıkışında gerçekleşti. 43 yaşındaki G.Ş. isimli sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu 16 ABV 675 plakalı otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve devrildi. Kazada sürücü G.Ş. ile birlikte S.Ş., B.Y., S.B.N. ve G.N. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar 112 Acil servis ambulanslarıyla hastanelere kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili olarak inceleme başlattı.
#Afyonkarahisar #kaza #trafikkaza #yaralılar

Afyonkarahisar'da bir trafik kazası meydana geldi. Kontrolden çıkan bir otomobil, bariyerlere çarparak devrildi ve 5 kişi yaralandı. Kazanın olduğu yer Sinanpaşa ilçesine bağlı Akören beldesinin çıkışında oldu. Kazaya neden olan sebep henüz belirlenemedi. 16 ABV 675 plakalı otomobilin sürücüsü olan G.Ş., direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazanın meydana geldiği belirtildi. Sürücü ile birlikte S.Ş., B.Y., S.B.N. ve G.N. isimli kişiler yaralandı. Yaralılar, çevrede bulunan kişilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil servis ambulanslarıyla hastanelere götürüldü. Jandarma, kaza hakkında incelemeler yapmak üzere soruşturma başlattı.
#TrafikKazası #Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da kontrolden çıkan bir otomobilin bariyerlere çarparak devrilmesi sonucunda 5 kişi yaralandı. Kaza, Sinanpaşa ilçesine bağlı Akören beldesi çıkışında meydana geldi. 16 ABV 675 plakalı otomobili kullanan 43 yaşındaki G.Ş.'nin henüz belirlenemeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza gerçekleşti. Savrulan araç bariyerlere çarparak devrildi. Sürücü G.Ş. ile birlikte S.Ş., B.Y., S.B.N. ve G.N. isimli yolcular yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil servis ambulanslarıyla hastanelere sevk edildi. Jandarma, kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
#Afyonkarahisar #TrafikKazası #Yaralılar