Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış programında Endüstriyel Robotik Kol Kategorisi'nde dünya birincisi ve ikincisi olan öğrencilere ödüllerini verdi. Okulun açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İlhan Özata, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan ve Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu açılış konuşmalarını yaptı. Öğrenciler Cemre Koşar ve Alper Arslan da şiirlerini okudular. Programın sonunda ise Endüstriyel Robotik Kol Kategorisi'nde dünya birincisi ve ikincisi olan öğrencilere ödülleri verildi. Protokol mensupları da robotları inceledi.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü İlhan Özata, açılış konuşmasında, okulun Uluslararası MEB Robot Yarışması'nda dünya birincisi ve ikincisi olan öğrencileri ve öğretmenleri kutladı. Özata, okulun Eskişehir'in en büyük ve en gözde mesleki eğitim okulu olduğunu ve öğrencilerin Eskişehir sanayisine ara eleman yetiştirdiğini söyledi.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan, açılış konuşmasında, Endüstriyel Robot Kol Kategorisi'nde dünya birinciliği ve Tasarla Çalıştır Kategorisi'nde dünya ikinciliği elde eden öğrencileri tebrik etti. Zeydan, bu başarıların Eskişehir Ticaret Borsası adına büyük bir gurur olduğunu belirtti.

Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, konuşmasında öğrencilere hitap ederek, dünya birincisi ve ikincisi olan öğrencileri tebrik etti ve öğretmenlere de teşekkür etti. Ulu, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Programa Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sertsöz, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan, protokol mensupları, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İlhan Özata, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.