Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Emirdağ ilçesinde yapılan denetimde, okul servis araçlarının taşıma kapasitesi, sürücülerin ehliyet ve belgeleri, araçların teknik bakımları gibi konular kontrol edildi. Ayrıca araçların güvenliği için gereken tüm önlemlerin alınıp alınmadığı da incelendi. Yapılan denetimler sonucunda eksiklikleri bulunan araç sahiplerine uyarılar yapıldı ve gerekli önlemlerin bir an önce alınması istendi.


Denetimler sırasında ayrıca sürücülere trafik kuralları, yol güvenliği ve çocukların taşınması konularında bilgilendirme yapıldı. Özellikle hız sınırlarına uyulması, trafik levhalarının dikkate alınması ve araç içindeki çocukların emniyet kemerlerinin takılması konuları üzerinde duruldu. Bu sayede çocukların güvenli bir şekilde okula taşınması hedeflendi.


Emirdağ ilçesinde yapılan bu denetimler, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilmektedir. Böylelikle çocukların okula gidiş ve dönüş süreçlerinde güvenliklerinin sağlanması amaçlanmaktadır. Polis ve jandarma ekiplerinin iş birliğiyle gerçekleştirilen bu denetimler, bölgedeki okul servislerinin düzenli, güvenli ve uygun bir şekilde hareket etmesini sağlamaktadır.


#Emirdağ #okul #servis #denetim #çocukların #güvenliği #trafik