Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri, Emirdağlı Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu'nu şehit babalarını makamında ziyaret etti. Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri, Çorumlu'yu ellerinden öperek "En kutsal emanetimiz, başımızın tacısınız" diyerek selamladılar.

Afyonkarahisar Şube Başkanı Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara'ya gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Çorumlu'yu makamında ziyaret etti. Çorumlu, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Benim mesleki hayatım boyunca kırmızıçizgim şehit aileleri ve kahraman gazilerimizdir. Sizler gece gündüz demeden hizmet eden kişilersiniz. Tüm teşkilat olarak randevu almaksızın bize gelebilecek kişiler sizlersiniz. Afyon şubesinin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Başkan Kumartaşlı ve yönetimini tebrik ederim. En kısa sürede şubenizi ziyaret etmeyi umuyorum" şeklinde konuştu.

Dernek faaliyetleri ve ilimizdeki şehit aileleri ile gazilerin durumları hakkında bilgiler sunan Başkan Kumartaşlı, ziyaret sonunda Çorumlu'ya dernek madalyasını takdim etti.

#Emirdağ #Afyonkarahisar #şehitbabası #gazi #şubebaşkanı