Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendiAfyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendi

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Yoncalı Mesire Alanı'nda yürütülen düzenleme çalışmalarını yerinde incelemek için ziyarette bulundu. Başkan Işık, alanda devam eden çalışmalar hakkında bilgi verirken, yapılacak düzenlemelerin Yoncalı Mahallesi ve şehir için önemli bir değer katacağını ifade etti.

Projenin 105 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirildiğini belirten Başkan Işık, mesire alanında 60 adet kamelya, yürüyüş yolları, spor alanları ve sosyal donatılar gibi birçok yapılanmanın bulunacağını söyledi. Yapılan düzenlemelerin tamamlanmasıyla birlikte Kütahyalı vatandaşların bu alanda rahat bir nefes alacağını vurgulayan Başkan Işık, 29 Ekim tarihine kadar tamamlanması hedeflenen proje için şehir halkına hayırlı olmasını diledi.

Yüklenici firmanın yetkilisi de projenin 29 Ekim'de hizmete sunulabilmesi için gece gündüz çalışmaların sürdüğünü aktardı. Mesire alanında yapılan düzenlemelerin tamamlandığında Kütahya halkının keyifle vakit geçirebileceği bir alan oluşturulacağını belirten yetkili, sürecin hız kesmeden devam ettiğini ifade etti.

#Kütahya #AlimIşık #YoncalıMesireAlanı #DüzenlemeÇalışmaları #Haber