Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Geçtiğimiz yıl TFF Bayanlar 3. Lig'de mücadele eden Bilecikspor Bayan Futbol Takımı'ndan 5 oyuncu 1.Lig'e transfer oldu.

TFF Bayanlar 3. Lig'de mücadele eden Bilecikspor Bayan Futbol Takımı, Eylül ve Ekim aylarında gerçekleşecek olan play-off müsabakalarında 2.Lig'e yükselmek için mücadele edecekti. Ancak, takımın 5 oyuncusu, Denizli ve Sakarya şehirlerindeki 1.Lig takımlarına transfer oldu. Milli oyuncu Özlem Aktaş, Denizli Horozkent Spor Kulübü'ne transfer olurken, Cansu Şahin, İrem Durmuş, Zeynep Özer ve Zehra Hava ise Sakaryaspor Kadın Futbol Takımı'na geçti.

Bilecikspor Bayan Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Ozan Çağrı Gül, takımın alt yapısında 8 yıl önce Bilecik Kolej Kız Futbol Takımı'yla çalıştıklarını ve son 2 yıldır TFF Bayanlar 3 Lig'inde Bilecik'i temsil ettiklerini belirtti. Futbolcularının yeni takımlarında başarılı olmasını dileyen Gül, alt yapıdan yetişen sporcuların iyi takımlara transfer olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Bilecik Kolej Kız Futbol Takımı'nın 133 kişilik alt yapısının milli takımlar ve elit takımlar için sporcu kaynağı olduğunu ifade eden Gül, kaleci Zeynep Etike, Eslem Selöz, milli sporcu Benay Adıyaman, Buğlem Demir ve Eylül Bulut gibi genç oyuncuların da çok sayıda transfer teklifi aldığını ve yakın gelecekte bu sporculardan haberlerin gelebileceğini belirtti. Kız Futbol Koleji'nin U15 ligine dolu dizgin devam ettiğini ve hedeflerinin alt yapı kategorilerinde Türkiye şampiyonluğu kazanmak ve Bilecik'ten elit takımlara ve milli takımlara sporcu yetiştirmek olduğunu vurguladı.