Gözden kaçırmayın

AK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'daAK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'da

Kütahya'nın Gediz ilçesinde bulunan yaşam alanlarına ve parklara zarar verilmesi, büyük tepkilere neden oluyor. Adnan Menderes Yaşam Parkı başta olmak üzere ilçede bulunan pek çok yaşam alanında oturma bankaları, kamelyalar ve tuvaletler zarar görmüştü. Son olarak Ayışığı Parkı'nda bulunan kamelyaları yakan ve kırarak zarar veren kimliği belirsiz kişiler, hem belediye ekiplerinin hem de vatandaşların öfkesini çekti. Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, yapılan zararların sadece belediyenin çalışmalarına zarar vermekle kalmayıp, tüm Gediz halkının sosyal haklarına yapılan bir saldırı olduğunu ifade etti. Olayı üzülerek paylaşan Akçadurak, kamu malına zarar vermenin insanlık suçu olduğunu vurguladı.

Akçadurak, Gediz'in yaşanabilir bir yer olması için herkesin birlikte çalışması gerektiğini belirtti. Vatandaşlara düşen görevin ise yapılan bu hizmetlere sahip çıkmak ve onları korumak olduğunu söyledi. Akçadurak, birbirlerinin haklarına saygı gösterip, birlikte hareket etmeleri gerektiğini vurguladı. Gediz Belediyesi olarak en büyük görevlerinin kentte yaşayan her bir vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak ve mutluluğuna katkı sağlamak olduğunu dile getiren Akçadurak, bu hizmetlerin vatandaşların katkılarıyla gerçekleştiği için özellikle dikkat ettiklerini söyledi.

Akçadurak, "Bizler ilçemize kazandırdığımız parklarımızın, tesislerimizin ve sosyal alanlarımızın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarara uğramasıyla derinden üzülmekteyiz. Bu alanlar kamu malıdır ve Gediz'de yaşayan her biri için önem taşımaktadır. Bu tesislere zarar vermek sadece bizlerin emeğine değil, tüm hemşerilerimizin haklarına yapılan bir saldırıdır" diye konuştu. Gediz Belediyesi olarak titiz bir şekilde çalıştıklarını ve hizmetlerin tüm vatandaşların katkılarıyla hayata geçtiğini belirten Akçadurak, yapılan zararların sadece kendilerine değil, tüm vatandaşlara yapılan bir saygısızlık olduğunu vurguladı.