Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir'de tekvandocu Hatice Kübra Yangın'ın antrenörlüğünü yaptığı Ömer Efe Özkan, Nisanur Faideci ve İrem Işel, Minikler Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. Şampiyona, Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından bu yıl Sivas'ta düzenlendi. Etkinliğe 885 kulüp ve 6 binden fazla sporcu katıldı. Hatice Kübra Yangın'ın öğrencileri de bu yarışmada yer aldı. Eskişehir'den katılan Ömer Efe Özkan birinci olurken, Nisanur Faideci ve İrem Işel de altın madalyayı kazandılar. Antrenör Hatice Kübra Yangın'ın tek kulüpten çıkardığı 3 şampiyon, takdir toplarken Eskişehir'in gurur kaynağı oldu.

Hatice Kübra Yangın'ın öğrencileri, Minikler Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attılar. 12 yaşındaki Ömer Efe Özkan '57+ kilogram Erkek Minikler'de, 11 yaşındaki Nisanur Faideci '45 kilogram Bayan Minikler'de, 11 yaşındaki İrem Işel ise '36 kilogram Bayan Minikler'de birinci olarak 3 altın madalya kazandılar. Bu büyük başarıyla birlikte Hatice Kübra Yangın, velilerden takdir topladı ve gelecekte milli formayı giymeye aday olan genç sporcular Eskişehir'in gurur kaynağı oldu.

İrem Işel'in babası olan Barış Işel, mücadelenin zorlu bir süreç olduğunu ve antrenmanlara haftanın 6 günü ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Işel, ayrıca diğer illerde de maçlara giderek tecrübe kazandıklarını ve hedeflerinin bu kulüpten milli sporcular yetiştirmek olduğunu belirtti. İşel, bu konuda Hatice Kübra Yangın'ın önemli bir rol oynadığını ve çocukların güzel bir şekilde yetiştiğini ifade etti.

Ömer Efe Özkan ise bu başarının zorlu bir süreç sonucunda elde edildiğini belirterek arkadaşlarının kendilerine destek verdiğini ve antrenörleri Hatice Kübra Yangın'ın da kendilerine büyük destek sağladığını dile getirdi. Özkan, gelecekte dünyada ve Avrupa'da tanınan bir sporcu olmayı hedeflediğini söyledi.

Nisanur Faideci ise Eskişehir'de 2 birincilik ve 1 ikincilik elde ettiğini, Türkiye Şampiyonası'nda da birinci olduğunu ifade etti. Faideci, bu sporun kolay olmadığını ve çok çalışmak gerektiğini belirtirken, antrenörü, ailesi ve arkadaşlarından aldığı destekle birinci liglere geldiğini ifade etti. Gelecekte Avrupa ve dünya şampiyonu olmayı hedeflediğini belirten Faideci, bu hedefe ulaşmak için daha çok çaba sarf edeceklerini söyledi.

İrem Işel ise zorlu bir süreç olsa da her akşam okuldan çıktıktan sonra direkt antrenmana gelerek çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti. Işel, bazen notlarından dolayı zorlanabildiğini ancak bu spora olan sevgisiyle devam ettiğini belirtti. Önümüzdeki hafta Avrupa seçmelerinde birinci olarak Avrupa'ya gitmeyi hedeflediğini dile getiren Işel, ikinci olması durumunda Balkanlara gitmeyi planladığını söyledi.