Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisarlı bir genç, çalıştığı fabrikadaki makineden kaynaklanabilecek iş kazalarına dikkat çekmek amacıyla sosyal medya hesaplarında bir video paylaştı. Ancak, videoyu çektiği makinede geçirdiği iş kazası sonucunda hayatını kaybetti.


Olay, Işıklar beldesinde bulunan bir tuğla fabrikasında meydana geldi. Genç adamın adı Hüseyin Pirinççi ve 22 yaşındaydı. Pirinççi, fabrikada çalışırken makine kullanımıyla ilgili iş kazalarına dikkat çekmek istedi ve bu amaçla bir video çekti. Videoyu sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ancak, videoyu çektikten sadece 2 gün sonra aynı makinede bir iş kazası geçirerek ağır yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan genç adam, maalesef tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabaha karşı hayatını kaybetti. Pirinççi'nin cenazesi Karaaslan köyünde defnedilecek.


Pirinççi'nin paylaştığı videoda, "Arkadaşlar, bu düğmelere dikkat edin, görüyor musunuz? Bu düğmelere bastığınızda başınızı Paris'ten, bedeninizi bizim köyden toplarlar" sözlerini kullandığı görülüyor. Bu ifadelerle, iş kazaları ve güvenlik önlemlerine dikkat çekmek istediği anlaşılıyor. Ancak maalesef, kendisi de bu uyarılarını dikkate almayarak aynı makinede bir kaza geçirmiş oldu.