Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, dün akşam saat 21:00-24:00 arasında Asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Bu uygulama kapsamında 270 polis memuru ve 3 Çevik Kuvvet timi görev aldı. Uygulama sırasında 4 bin 372 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) işlemi yapıldı. Yapılan sorgulamalarda, çeşitli suçlardan aranan ve idari para cezası bulunan toplamda 12 şüpheli yakalandı. Ayrıca, 3 kişinin de yoklama kaçağı olduğu tespit edildi. Uygulama süresince toplam 436 araç kontrol edildi.

Üst aramalarında uyuşturucu ve tabanca ele geçirildi. Bir kişinin üzerinde yapılan aramada, 1,91 gram metamfetamin ve 0,30 gram bonzai adlı uyuşturucu madde bulundu. Ayrıca, bu kişinin yanında ruhsatsız bir tabanca ve bu tabancaya ait 8 adet fişek de bulunarak el konuldu.

Uygulama sırasında 86 umuma açık yer denetlendi. Bu denetlemeler sonucunda bir kişinin SGK ve kimlik bildirim kaydının olmadığı, 2 işletmenin canlı yayın müzik izin belgesine sahip olmadığı, 2 işletmede ise mesul müdürün bulunmadığı belirlendi. Araç kontrollerinde ise 27 araca toplam 40 bin 851 lira cezai işlem uygulandı.

#Eskişehir #AsayişUygulaması #GenelBilgiTarama #GBT #Uyuşturucu #Tabanca #AraçKontrolü #Cezaiİşlem