Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaya devriye ekipleri, 12-13 Eylül tarihlerinde gerçekleştirdikleri denetimlerde 220 kişi ve 26 aracın sorgusunu, Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolünü ve denetimini gerçekleştirdi. Bu denetimlerde Atatürk Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, Meydan Mahallesi, Fuatpaşa Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Osmanlı Caddesi, Merkez Sokak ve bağlı sokaklarda çalışmalar yapıldı.


Denetimlerde, yapılan sorgular sonucunda 2.49 gram metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca bir kişiden ruhsatsız bir tabanca ile 8 fişek bulundu. Bu kontrollerde ayrıca 3 aranan kişi yakalandı. Alkollü araç kullanma nedeniyle bir kişiye 6 ay süreyle sürücü belgesi el konuldu ve cezai işlem uygulandı. Kontrollerde ayrıca 5 adet kesici alet bulundu ve 5 kişiye idari işlem yapıldı.


Bu başarılı operasyon sonucunda Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha göstermiş oldu. Halkın huzur ve güvenliği için yapılan bu denetimler, şehirdeki suç oranını düşürmeye yönelik etkili bir adımdır.


#Kütahya #denetim #emniyet #yayadevriye #suçlaMücadele #güvenlik #huzur #kontrol