Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yaşanan bir kavgada hayatını kaybeden Hüseyin Koç'un davası ertelendi. Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava, 'kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklu bulunan Adnan E. ve Birdal E. ile tutuksuz yargılanan diğer sanıkların katılımıyla gerçekleşti. Duruşmaya, maktulün ve sanıkların yakınları ile taraf avukatları da hazır bulundu.

Mahkeme salonunda yapılan savunmalarda, Adnan E. "Maktulün sosyal medyadaki paylaşımlarının incelenmesini istiyorum" dedi. Birdal E. ise "Maktulle sorunumuz yoktu. İnternette bize saldırdı, ben sadece kendimi savundum. Kasten bir saldırım olmadı" şeklinde ifade verdi. Savunmaların ardından mahkeme heyeti, duruşmayı 3 Kasım 2023 tarihine erteledi.

Olay 15 Haziran 2022 tarihinde Şirintepe Mahallesi'ndeki bir parkta meydana gelmişti. Hüseyin Koç ile Birdal E. ve Adnan E. arasında çıkan kavga sonucunda Koç bıçakla ağır yaralanmış ve kısa süre sonra hayatını kaybetmişti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatmış ve 7 şüpheli yakalanmıştı. Bu şüphelilerden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.