Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Aziziye İlkokulu'nda düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programına katıldı. Başkan Koyuncu, öğrencilerin heyecanına ortak oldu ve onlara kalemlik seti hediye etti. Programda öğrencilerin ilgisiyle karşılaşan Başkan Koyuncu, onlarla bire bir ilgilenip sohbet etti.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Aziziye İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan şiirler okundu, koro çalışmaları ve gösteriler sergilendi. Program, birçok öğrenci ve öğretmenin emeğinin bulunduğu için teşekkür edilerek sona erdi. Başkan Koyuncu, "Yeni Eğitim-Öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, değerli öğretmenlerimize ve tüm velilerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Kutlama programına Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Kadir Teke, kurum amirleri, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.


#BelediyeBaşkanı #EğitimHaftası #Aziziyeİlkokulu #SerkanKoyuncu #KutlamaProgramı