Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar ve tüm Türkiye'de, Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamaları kapsamında 'Kamu Spor Oyunları' adlı bir organizasyon düzenlenecek. Bu organizasyon, voleybol, basketbol ve masa tenisi gibi spor dallarında kamu kurumlarının katılımıyla gerçekleştirilecek. Amacı, kurumlar arası iş birliğini artırmak ve insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamaktır.

Başvurular, 18-25 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi web sitesinden veya e-devlet üzerinden yapılabilir. 'Kamu Spor Oyunları' etkinliği ise 2-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. İllerinde birinci olan takımlar, bölge müsabakasına katılmaya hak kazanacak. Bölge müsabakasında başarılı olan takımlar ise Türkiye Şampiyonası'nda yarışacak.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kamu Spor Oyunları'nın amacının, kamu kurumları arasındaki iş birliğini artırmak, insanların bedensel ve ruhsal sağlıklarına katkı sağlamak ve spor alışkanlığı kazandırmak olduğunu belirtti. Bu organizasyonun diğer bir hedefinin de vatandaşları spora teşvik ederek sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine yardımcı olmak olduğunu söyledi. Kasapoğlu, bu organizasyonun amacına ulaşması ve vatandaşların spora teşvik edilmesine katkıda bulunması için çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Şube Müdürü Adil Kamberoğlu ise 'Kamu Spor Oyunları' kapsamında organizasyon komitesi ile birlikte koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantıda, 'Kamu Spor Oyunları' ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Başvuru için: kamu spor oyunları başvuru formu



#Afyonkarahisar #Cumhuriyetin100Yılı #KamuSporOyunları #Voleybol #Basketbol #MasaTenisi #BedenselSağlık #RuhSağlığı #İşBirliği #SporAlışkanlığı #SağlıklıYaşamTarzı #SporaTeşvik #Organizasyon #GençlikveSporİlMüdürlüğü