Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirspor, 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye'nin köklü futbol kulüplerinden biri olan Eskişehirspor, tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek. Kırmızı-siyahlı ekip, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde antrenmana devam ediyor. Antrenmanın başlangıcında futbolcular, ısınma çalışmalarıyla hazırlıklarına başladılar. Teknik Direktör İbrahim Baş yönetimindeki çalışmada futbolcuların hırslı ve motive olduğu gözlendi. Antrenman, topla yapılan çalışmayla sona erdi.

Eskişehirspor, hazırlıklarının yanı sıra birkaç hazırlık maçı da oynuyor. Son olarak Nilüfer Belediyespor ile iki farklı maçta karşılaşan Eskişehirspor, mağlubiyet yaşadı. İlk maçta 1-0, ikinci maçta ise 4-1'lik skorlarla yenildiler. Bugün ise saat 16.30'da Polatlı Belediye Spor ile Polatlı İlçe Stadyumu'nda bir özel maç daha oynayacaklar. Bu maç, takımın form durumu hakkında daha fazla bilgi edinmelerine yardımcı olacak.

Eskişehirspor, yeni sezon öncesi büyük bir heyecanla çalışmalarını sürdürüyor. Bölgesel Amatör Lig'e adım atan kulüp, hedeflerine ulaşmak için yoğun bir tempoda çalışıyor. İbrahim Baş yönetimindeki teknik heyet ve futbolcular, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanarak taraftarlarını gururlandırmayı hedefliyor. Eskişehirspor, tüm zorluklara rağmen mücadele ruhunu kaybetmeden ilerlemeye devam ediyor. Başarılar diliyoruz!

#Eskişehirspor #BölgeselAmatörLig #Hazırlıklar #Futbol #Türkiye