Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Çavdarhisar Meslek Yüksekokulu'na ve Aizanoi Antik Kenti'ne gerçekleştirdiği ziyaretlerde büyük etkilenimler yaşadığını belirtti.

Rektör Kızıltoprak, ziyaretlerine Çavdarhisar Meslek Yüksekokulu'nda başladı. Burada personelle bir araya gelen ve onlara katkıları için teşekkür eden Kızıltoprak, toplantının ardından Meslek Yüksekokulu müdürlük devir teslim törenine katıldı. Doç. Dr. Eray Acar, müdürlük görevini Doç. Dr. Arif Kolay'a devrederken, Kızıltoprak da yaptıkları çalışmalar için Acar'a teşekkür etti ve Kolay'a başarılar diledi.

Çavdarhisar Belediyesi'ni ziyaret eden Rektör Kızıltoprak, Başkan Halil Başer ile bir görüşme gerçekleştirdi. Öğrencilerin barınma ve ulaşım imkanları üzerine konuşulan görüşmede, Kızıltoprak belediyenin çalışmalarını takdir etti.

Son olarak Aizanoi Antik Kenti'ne giderek oradaki kazı çalışmalarını inceleyen Kızıltoprak, Üniversite adına yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökhan Coşkun ve kazı ekibiyle bir araya gelen Kızıltoprak, antik kent ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kızıltoprak, Aizanoi Antik Kenti'nden çok etkilendiğini ifade ederek, akademisyenlerin önemli çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Üniversitesi adına üstlenilen kazı çalışmalarının dünya çapında tanıtılacağını belirten Kızıltoprak, ekibe desteklerinin süreceğini vurguladı.