Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de bir şahıs, eski sevgilisini 15 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Olayın ardından tutuklanan şahıs hakkında iddianame hazırlandı ve 14 yıldan 25 yıla kadar hapis cezası istendi. Saldırının güvenlik kameralarına yansıdığı ve mağdurun hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. Ayrıca, şüphelinin daha önce de evli olduğu iki kadına şiddet uyguladığı ve suç işlemeye meyilli olduğu ifade edildi. İddianamenin kabul edilmesinin ardından dava sürecinin başlayacağı bildirildi.

Eskişehir'de yaşanan olayda, eski sevgilisi tarafından bıçaklanarak 15 yerinden yaralanan Gamze C., şikayetçi oldu. Şahıs, hastanede tedavi altına alındı ve ameliyat edildi. Olayın ardından ise şüpheli tutuklandı. Eskişehir 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, şüpheli hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 14 yıldan 25 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Saldırının güvenlik kameralarına yansımasının ardından, olay hakkında soruşturma başlatıldı. Şüpheli, daha önce de evli olduğu iki kadına da şiddet uyguladığı için hakkında 15 ayrı dava bulunuyor. Şüphelinin suç işlemeye yatkın olduğu ve kadınlara yönelik şiddet eylemlerinde sürekli bir hal aldığı ifade edildi. İddianamede, şüpheli hakkında "israrlı takip", "canavarca hisle veya eziyet çektirerek kadına karşı kasten öldürmeye teşebbüs", "tehdit" suçlarından ceza talep edildi.

Yaralanan Gamze C. ise ifadesinde, eski sevgilisi Fatih D.'nin kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını belirtti. Ayrıca, şüphelinin kendisini sürekli takip ettiğini ve tehditlerle köşeye sıkıştırdığını ifade etti. Uzaklaştırma kararı aldırdığı halde şüphelinin iletişim kurmaya devam ettiğini ve sürekli iş yerinin önüne gelip gittiğini söyledi. Olayın yaşandığı gece arkadaşıyla dışarı çıktıklarında, karanlık bir sokakta şüpheliyi elinde bıçakla karşılarında gördüklerini ve kendisine saldırdığını aktardı. Gamze C., yaklaşık 15 bıçak darbesiyle yaralandığını ve şüphelinin kendisini öldüreceğini söyledi.

Tutuklu sanık Fatih D. ise ifadesinde, Gamze C.'yi bıçaklamadığını, ellerini kullanarak vurduğunu iddia etti. Şahıs, olayın gerçekleştiği gece sokakta yürürken Gamze'yi gördüğünü ve tartıştıklarını belirtti. Ancak yanında bıçak veya kesici aletin olmadığını ve oradan kaçtığını söyledi.

#Eskişehir #hakaret #tehdit #şiddet #kadınaşiddet #hapis #mahkeme #iddianame