Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir ilinde jandarma ekipleri, bir şüphelinin evinde gerçekleştirdikleri arama sonucunda kaçak sigara malzemeleri ele geçirdi. Operasyonda 11 paket sahte bandrollü kıyılmış tütün, 632 adet darphane makaron bandrolü ve suç unsuru malzeme bulundu.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün bilgilerine göre, Mahmudiye ilçesinde şüpheli bir grubun kaçak yollardan temin ettiği makaronlara tütün doldurarak piyasaya sunduğu ve mükerrer defa kullanılabilecek şekilde hazırladığı kaçak sigaraları müşteri aradıkları tespit edildi. Bunun üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Mahmudiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bir çalışma başlattı.

Jandarma ekiplerinin şüphelinin evinde ve aracında gerçekleştirdiği aramada, 11 paket sahte bandrollü kıyılmış tütün, 1 adet tütün doldurma makinası ve kompresör ile 632 adet darphane makaron bandrolü ele geçirildi. Suç unsuru malzemelere el konuldu ve şüpheler hakkında adli işlem başlatıldı.

#Eskişehir #Jandarma #KaçakSigara #Kaçakçılık #SuççuçlarlaMücadele