Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu, sona doğru yaklaşıyor. Bu yılki sempozyumda, Cumhuriyetin 100. yılı için yapılan anıtın tamamlanması da planlanıyor. Sempozyumun kapanış töreni ise 17 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek.

Tepebaşı Belediyesi tarafından organize edilen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu'nun 16. yılı, farklı bir konseptle gerçekleştiriliyor. Bu yılki sempozyum, Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda düzenleniyor ve 21 sanatçı, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel bir anıt oluşturuyor. Sempozyumun devam ettiği iki grup, anıtın parçalarını fırınlama ve yerleştirme aşamalarına geçti. Tamamlanacak olan Cumhuriyet Anıtı, Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi'nde Eskişehir halkının beğenisine sunulmak üzere gün sayıyor.

Sempozyum kapsamında gerçekleştirilen sanat etkinlikleri arasında heykel çalışmaları, sergiler, sanatçı sunumları, torna yarışmaları ve sosyal etkinlikler yer alıyor. Ayrıca, el emeği ürünlerin satış noktaları, çocuk oyun parkı, yemek yarışmaları, konserler ve çocuk atölyeleri gibi pek çok aktivite düzenleniyor. Sempozyum, kapanış töreni ve konser programı ile sona erecek.

16. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu'nun kapanış töreni, 17 Eylül Pazar günü saat 18.30'da gerçekleştirilecek. Törenin ardından ise Ali Altay konseri, Eskişehirlilerle buluşacak.

#PişmişToprakSempozyumu #Eskişehir #Sanat #Cumhuriyet100Yaşında