Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Mutfak Atölyesi'nde eğitimini tamamlayan kursiyerler, sertifikalarını Belediye Başkan Yardımcısı Vecdi Yürük ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun eşi Hümeyra Koyuncu'nun elinden aldı. Emirdağ Belediyesi tarafından sunulan bu hizmetten son derece memnun olan kursiyerler, hem becerilerini geliştirme fırsatı bulduklarını hem de yeni yöntemler öğrendiklerini belirttiler. Mutfak ve aşçılık konularında kendilerini geliştirmenin yanı sıra, bu imkanı sunan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve ekibine teşekkür ettiler.

Kursiyerlerin verdiği bu olumlu geri bildirimlerle birlikte, Emirdağ Mutfak Atölyesi'nde akşam kursları da açılacak. Bu kurslar özellikle çalışan kadınlar için düşünülerek planlandı. Emirdağ Kadın Kültür Evi'ne uğrayarak, Mutfak Atölyesi'ndeki bu kurslara katılmak isteyen kadınlar bilgi alabilir ve kayıt yaptırabilirler.

Emirdağ Belediyesi'nin bu mutfak atölyesinin açılmasıyla birlikte, birçok kişi yeni beceriler kazanma fırsatı buldu. Mutfak ve aşçılık konularında kendini geliştirmek isteyenler için harika bir imkan sağlandı. Kursiyerler, mutfak atölyesinde aldıkları eğitim sayesinde yeni yöntemler öğrenme şansı yakaladıklarını dile getirdiler. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve ekibine bu imkanı sunmaktan dolayı teşekkür ettiler.

Emirdağ Mutfak Atölyesi'nde verilen kurslardan oldukça memnun olan kursiyerler, becerilerini geliştirme ve yeni şeyler öğrenme şansı yakaladıklarını ifade ettiler. Bu atölye, mutfak ve aşçılık konularında kendini geliştirmek isteyenler için harika bir fırsat sunuyor. Kursiyerler, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya ve ekibine, bu fırsatı sağladıkları için teşekkür etti.

#Emirdağ #MutfakAtölyesi #Eğitim #Sertifika #Kurs #MutfakSanatları