Gözden kaçırmayın

AK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'daAK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanı Talha Özkan, parti genel başkan yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in katıldığı kongrede seçildi.
MHP Bilecik İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşti. Tek liste halinde giren Talha Özkan, seçimi kazanarak başkan seçildi.
Talha Özkan'ın yönetim kurulunda ise Serdar Pehlivan, Mehmet Baş, Kadir Esat Kısacık, Deniz Öz, Bahadır Kaya, Fuat Karakuş, Bahadır Emirler, Murat Alp Maden, Burak Aksu, Serkan Tiryaki, Kemal Karkaç, Hasan Yıldırım, Yasin Topal, Turgay Çelik, Osman Varlık, Nedim İpek, Ali Tekin, Fatih Parlak, Semih Sancar, Cevdet Uzun yer aldı.
Yeni başkan Talha Özkan, "Bu dönemde daha güçlü bir şekilde şehrimize hizmet etmek için çalışıp yerel yönetimlerde bütün belediyeleri el birliğiyle almayı hedefliyoruz. Sizlerde yanımızda olduğunuz sürece bu işi hep birlikte başaracağıma inanıyorum" dedi.
Açılış konuşmasını yapan İzzet Ulvi Yönter ise Bilecik'te birlik ve beraberlik ruhunu muhafaza ederek tarih yazacaklarına inandığını vurgulayarak, 2024'teki seçimlerde başarıya ulaşacaklarına dikkat çekti. #MHP #Bilecik #Kongre