Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yapılan bir trafik denetimi sonucunda, Okul Servis Araçları Denetimi Uygulaması çerçevesinde 397 araç ve sürücü kontrol edildi. Bu kontroller sonucunda, kusurlu olduğu tespit edilen araç sürücülerine toplamda 12 bin 911 TL idari para cezası uygulandı.

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri, okul servis araçlarının denetimini gerçekleştirdi. Yapılan uygulama kapsamında 397 araç ve sürücüsü incelendi.

Denetlemeler sırasında, kusurlu olduğu belirlenen 2 araç sürücüsüne "Muayenesi yapılmamış aracın trafiğe çıkarılması" suçundan, 3 araç sürücüsüne "Taşıma sınırı üstünde yolcu almak" suçundan, 5 araç sürücüsüne "Okul taşıtlarının yönetmeliğe uymadan kullanılması" suçundan ve 2 araç sürücüsüne ise diğer maddelerden kaynaklı olmak üzere toplamda 12 bin 911 TL idari para cezası uygulandı.