Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Kütahya İl Başkanlığının 14. Genel Kurulu'na katıldı. Kongrenin divan başkanlığını yaparak konuşma yapan Yönter, "Cumhur ittifakı olarak, büyük hedeflerimiz var. Bizim gündemimiz siyasi polemik değil. Türk ve Türkiye yüzyılının imarı ile meşgulüz" dedi. Yönter, Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yüzüncü yılında Türk ve Türkiye yüzyılına ulaşacaklarından emin olduklarını ifade etti.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş da konuşmasında Cumhur ittifakının önemine dikkat çekti. Kongrede tek liste ile seçimler yapıldı ve mevcut başkan Selçuk Alıç, başkanlığa tekrar seçildi. AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı da kongreye katıldı.

Kongrede MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ve Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'e hediye takdim edildi.