Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, yetişkin vatandaşlara yönelik düzenlediği Belde Evleri Yetişkin Kursları için kayıtların başladığını duyurdu. Eskişehirlilerin 30 farklı branşta gerçekleştirilecek olan kurslara katılabileceği belirtiliyor. Bu kurslar, kentte bulunan 25 Belde Evi, 8 Deneyimli Kafe, Mutfak Atölyesi ve Zafer Spor Merkezi gibi 35 farklı noktada gerçekleştirilecek. Kayıt işlemleri online olarak yapılabilecek. Ahşap boyama, aşçılık, İngilizce, pilates, seramik gibi farklı branşlarda kurslar düzenlenecek.

Merkezde ve kırsalda 35 merkezde kurslar düzenlenecek. Aşağı Söğütönü Belde Evi, Yukarı Söğütönü Belde Evi, Bahçelievler Belde Evi Meslek Edinme Kurs Merkezi, Çamlıca Belde Evi, Çukurhisar Belde Evi, Esentepe Belde Evi, Uluönder Belde Evi gibi merkezlerde kurslara katılım sağlanabilecek. Ayrıca Ali Rıza Efendi Deneyimli Kafe, Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi ve Zafer Spor Merkezi gibi yerlerde de kurslar gerçekleştirilecektir.