Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı bugün düzenlenen 14'üncü olağan kongresinde mevcut başkan Ahmet Kahveci'nin güvenini tazeledi. Kongre, kent merkezinde bulunan bir düğün salonunda gerçekleştirildi. MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay'ın Divan Başkanlığı'nı üstlendiği kongrede, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gönderdiği mesaj okundu. Faaliyet ve mali raporunun okunmasının ardından delegelerin oyuna sunulan rapor oybirliğiyle kabul edildi. Kongrenin açılışında konuşan Başkan Kahveci, ülkücülerin bugüne kadar siyasi zafer hırsızlığı peşinde olmadığını vurgulayarak, "MHP'nin tüm siyasi kazanımları sizlerin çabaları ve çalışmalarıyla gerçekleşmiştir. Bu nedenle MHP'nin hiç kimseye borcu yoktur. Haklının hakkının verilmesini bekliyoruz. Yerel seçimler için de hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Aday çıkaracak güç, kudret ve tecrübeye sahibiz. İl belediyesi ve ilçe/belde başkanlıkları için aday adaylarıyla yapılan görüşmeler devam ediyor" şeklinde konuştu.


Kongrede yapılan konuşmaların ardından tek liste halinde seçimler gerçekleştirildi ve Kahveci ile yönetimi güven tazeledi.