Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Gediz ilçesinde yaşanan bir dolandırıcılık olayında, kendilerini savcı ve polis olarak tanıtan yabancı uyruklu 3 kişi, bir vatandaşı 4 milyon TL dolandırdıkları gerekçesiyle tutuklandı. Olay, yaşlı ve emekli A.K. isimli bir vatandaşın mağduriyetiyle ortaya çıktı. Dolandırıcılar, A.K.'yı savcı ve polis olarak tanıtarak para ve altın karşılığında 4 milyon lirayı almayı başardılar. Mağdurun ihbarı üzerine Kütahya Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayı araştırmak için harekete geçti.


Kısa bir süre sonra, şüpheliler H.E.H., R.E. ve M.H.B. adlı 3 yabancı uyruklu kişi Antalya'nın Kumluca ilçesinde yakalandı ve Kütahya'ya getirildi. Polis tarafından yapılan soruşturmanın ardından şüpheliler, Gediz Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Mahkeme tarafından tutuklanan 3 şüpheli, soruşturma süreci devam ederken cezaevinde tutulacak. Bu olay, vatandaşları daha dikkatli olmaya ve dolandırıcılara karşı önlem almaya davet ediyor.