Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Emet ilçesi Bahatlar köyünde geleneksel güz hayrı ve helalleşme programı düzenlendi. Köy dışında yaşayan Bahatlar köyü vatandaşlarının da katılım gösterdiği etkinlikte dualar edildi ve helalleşme programı gerçekleştirildi. Etkinlikte köylülerin ve katılımcıların destekleriyle hazırlanan hayır yemeği ikram edildi.

Etkinliğe katılan Emet İlçe Müftü Vekili Birol Usaç, komşunun komşu, müminin mümin, Allah'ın kulları üzerindeki haklarından bahsederek, elde edilen ürünlerin ve hayvancılığın bereketli olması, hayırlı bir ömür sürülmesi için dua etti.

Köy Muhtarı Ali Çatal, köylerinde geleneksel hale getirdikleri güz hayrı ve helalleşme programıyla köyde ve köy dışında yaşayan vatandaşları bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Çatal, "Etkinliğimize katılan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Yaptığımız hayırları Allah kabul etsin" dedi.