Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Dumlupınar Stadyumu'nda, 2023-2024 Futbol Sezonu'nun açılış töreni düzenlendi. TFFHGD Kütahya Şubesi ve Kütahya İl Hakem Kurulu tarafından organize edilen törene, TFFHGD Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, eşi Kadriye Arıcı, Vali Yardımcısı Mustafa Demir, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya Spor Güvenlik Şube Müdürü Ahmet Fikri Barut, Gençlik Spor İl Müdürü Ercan Şirin, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık, Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Cevahir, TFFHGD Kütahya Şube Başkanı Ahmet İlhan Aydın, Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Gökmen Canlıdinç, ASKF Başkan Vekili Ali Okçu, Kütahya İl Temsilcisi Nuri Ercura, Kütahya TÜFAD Başkan Vekili Tamer Yiğit, Kütahya Saha Komiserleri Başkan Vekili Bilal Özerol, Besyo Prof. Dr. Adnan Ersoy, Eğitim Sorumlusu Muzaffer Süleyman Sarı, hakemler, gözlemciler ve misafirler katıldı.

Açılış, bayan hakemlerin gözetiminde hakem ve gözlemcilerin maç yapmasıyla başladı. Daha sonra Vali Yardımcısı Mustafa Demir, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, TFFHGD Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya Spor Güvenlik Şube Müdürü Ahmet Fikri Barut, Gençlik Spor İl Müdürü Ercan Şirin, ASKF Başkan Vekili Ali Okçu, Kütahya İl Temsilcisi Nuri Ercura, Kütahya TÜFAD Başkan Vekili Tamer Yiğit, TFFHGD Kütahya Şube Başkanı Ahmet İlhan Aydın birer konuşma yaptı. Konuşmalarda, futbolun önemi ve hakemliğin zorlukları vurgulandı.


"Hakemler, futbolun vazgeçilmez unsurlarıdır"

TFFHGD Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, açılış töreninde yaptığı konuşmada, hakemlerin futbolun vazgeçilmez unsurları olduğunu belirtti. Arıcı, hakemlerin sahadaki oyuncuların kurallara uygun davranmasını sağlayan ve maçın düzgün bir şekilde ilerlemesini sağlayan kişiler olduğunu söyledi. Ayrıca hakemlerin zor şartlarda görev yaptıklarını ve son dönemlerde hakem sayısının azalmasıyla karşı karşıya kalındığını vurguladı. Arıcı, hakem ücretlerinde iyileştirme yapılmasını ve hakemlere destek olunmasını istedi.


"Hakemlere destek vermeye devam edeceğiz"

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da yaptığı konuşmada, hakemlere destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Işık, hakemlerin futbolda önemli bir rol oynadığını ve başarılı olmaları için gereken çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Belediyenin amatör spor kulüplerine sağladığı maddi katkıyı arttıracağını ve hakemlere her türlü desteği vereceğini ifade etti. Ayrıca Işık, hakemlerin ter döktükleri alanda karşılığını alamamasının hakem camiasına zarar verdiğini ve bu durumun önüne geçilmesi gerektiğini dile getirdi.


Konuşmaların ardından, plaket takdim töreni gerçekleştirildi. TFFHGD Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Gökmen Canlıdinç tarafından, hakemlere ve gözlemcilere plaketler verildi. Tören, ikramların ardından son buldu.

#TFFHGD #hakemlik #futbol #Kütahya