Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), Frig Vadisi'nde düzenlenen Frig Ultra Maratonu'na katılarak kültürel ve doğal güzellikleri bir arada deneyimledi. OEDAŞ, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak'ta elektrik dağıtım hizmeti sağlamaktadır. Türkiye'nin en önemli kültürel miraslarından biri olan Frig Vadisi, tarihi ve doğal güzellikleriyle tanınmaktadır. Frig Ultra Maratonu ise 2013 yılından bu yana düzenlenmektedir. Geçtiğimiz yıl maratona 22 çalışanıyla katılan OEDAŞ, bu yıl ilgiden dolayı 50 çalışanını maratona gönderdi. OEDAŞ çalışanları farklı kategorilerde yer alarak 6 ve 12 kilometrelik parkurlara katıldı. Tüm çalışanlar başarılı bir şekilde yarışlarını tamamlayarak birbirlerini tebrik etti.


OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, Frig Ultra Maratonu'nun bölgeye büyük katkı sağladığını belirtti. Çalışanlarının her yıl daha fazla sayıda katılımcıyla bu maratona iştirak ettiğini dile getiren Yalçın, bu şekilde hem binlerce yıllık tarihi mirasın tanıtımına destek verdiklerini hem de doğal güzellikler içerisinde spor yapmanın tadını çıkardıklarını ifade etti. OEDAŞ olarak bölgeye olan ilgilerinin sadece maratonla sınırlı olmadığını vurgulayan Yalçın, 2021 yılında "OEDAŞ tarihi aydınlatıyor" sloganıyla bölgeye yatırım yapmış olduklarını ve aydınlatma çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Aynı zamanda bölgede düzenli bakım-onarım çalışmalarının da yürütüldüğünü belirten Yalçın, böylece bölge halkının ve turistlerin Frig Vadisi'ni ziyaretlerini enerjileriyle aydınlattıklarını sözlerine ekledi.