Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Odunpazarı ilçesine bağlı Kanlıpınar mahallesinde bulunan Şehr-i Derya Parkı'nda, çöplerin toplanmaması ve alanın bakımsız olması nedeniyle vatandaşlar çaresizlik yaşadı. Bazı vatandaşlar ise süpürge ve küreklerle temizlik yaparak duruma çözüm bulmaya çalıştı. Piknik yapmaya gelen aileler ise çevrenin bakımsız olmasından ve çöplerle dolu olmasından şikayetçi oldu. Çocuklar için güvenli olmayan sulama kanalları için de korumalık yapılması gerektiğini belirten aileler, yetkililere çağrıda bulundu. Şehr-i Derya Parkı'nın temizlenmesi ve bakımının yapılması istendi.

Çevre vatandaşlardan Zeynep Yakar, parktaki otların kontrolsüz bir şekilde büyüdüğünü ve çevrenin çöplerle dolu olduğunu belirtti. Yakar, parkın ilk açıldığı zamanlarda temiz ve düzenli olduğunu hatırlatarak, mevcut durumdan memnuniyetsizliklerini dile getirdi. Kendi süpürge ve küreklerini getirerek temizlik yaptıklarını belirten aileler, sulama kanallarının güvenli olmadığını vurguladı. Çöp dolu çeşmelerin içerisinde sağlıksız bir ortam olduğunu ifade eden Yakar, parkın bir an önce temizlenmesi gerektiğini söyledi.

Piknik sever olan emekli astsubay Süleyman Bala da, parkta yaşanan sorumsuzluğu eleştirerek yetkililerden hizmet beklediklerini dile getirdi. Piknik alanlarının daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirten Bala, yetkililere çağrıda bulundu ve parkın derhal temizlenmesi ve bakımının yapılmasını talep etti. Ayrıca parktan sorumlu olan kişilerin parkı kendileri ve aileleri için de tercih edip etmeyeceklerini sorguladı.

#Eskişehir #Şehr-iDerya #temizlik #bakım #piknik #çevrekirliliği #çöp