Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Isparta Belediyesi, Emre Mahallesi 123. caddede gerçekleştirdiği asfalt yenileme çalışmalarının yanı sıra, Çayboyunun iniş tarafındaki kaldırımlara da renkli begonit taş döşeme işlemine devam ediyor. Bu çalışmalar, mahallelerde asfalt ve kaldırım düzenlemelerinin hız kesmeden devam ettiğini gösteriyor.

Emre Mahallesi 123. cadde, daha önce kaldırımlara renkli begonit taş döşenmiş bir caddedir. Şu anda ise caddenin asfaltı yenilenmektedir. Bozuk ve deforme olan asfalt, freze makinesi kullanılarak kaldırılıyor. Ayrıca, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından da altyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmalarına başlıyor. Emre Mahallesi 123. caddede bulunan 17 bin 100 metrekarelik yol, yeniden asfaltlanıyor.

123. caddede gerçekleştirilen begonit taş çalışmasının devamı olarak, Çayboyunun iniş tarafındaki kaldırımlar da yenilenmektedir. Bu bölgede begonit taş döşeme işlemi halen devam etmektedir.

Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Suvay, asfaltın ömrünü tamamlaması sonucunda caddenin kötü bir hal aldığını belirtti. Çukurlar ve çatlaklar oluşmuş durumdaydı. Durumu belediye başkanına ilettiklerini ve belediye başkanının ekiplere talimat verdiğini söyledi. Şu anda yollarının yenilendiğini ve kaldırımlarının yapılığını ifade etti. Ayrıca, hamamın bulunduğu 144. cadde sağ tarafında da begonit taş çalışması yapıldığını belirtti.