Gözden kaçırmayın

Asfaltlama Çalışmaları BaşlıyorAsfaltlama Çalışmaları Başlıyor

Emirdağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fidan-Ali Altıntaş Anaokulu'nun açılışı için Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, okulu ziyaret etti. Başkan Koyuncu, öğrencilerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Öğrencilerle derslere katılarak sınıfları gezen Başkan Koyuncu, okulun eksikleri ve yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Bu ziyaret, Başkan Koyuncu'nun eğitimin önemine ve çocukların gelişimine verdiği değeri gösteriyor.


Anaokulu ziyaretinde, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, okulun tamamlanma sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca, okulun daha iyi bir eğitim ortamı sunması için yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi. Başkan Koyuncu, çocukların eğitimine destek vermek ve ihtiyaçlarını karşılamak için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Anaokulunun eksiklerinin giderilmesi ve öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için gerekli adımların atılacağını kaydetti. Bu ziyaret, Belediye Başkanımızın halkın ihtiyaçlarıyla ilgilenip çözüm odaklı çalıştığını gösteriyor.


Fidan-Ali Altıntaş Anaokulu ziyaretinde Belediye Başkanımız, öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Öğrencilerin derslerine katılan Başkan Koyuncu, onlarla birlikte öğrenme sürecine dahil oldu. Bu deneyim, çocukların eğitimine olan katkının ve okula verilen önemin altını çizerken, aynı zamanda öğrenciler için de motivasyon sağladı. Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'nun okulları ziyaret etmesi ve öğrencilerle iletişim kurması, toplumun eğitimine ve geleceğine duyduğu önemi gösteriyor.


Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'nun Fidan-Ali Altıntaş Anaokulu'nu ziyaret etmesi, okulun tamamlanmasıyla birlikte eğitim faaliyetlerinin başladığını ve öğrencilerin hayatına dokunulduğunu gösteriyor. Bu ziyaret, Başkan Koyuncu'nun eğitim alanında gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ettiğinin ve halka duyarlılık gösterdiğinin bir kanıtıdır. Anaokulu ziyareti sırasında çocuklarla birebir ilgilenmesi ve onlarla sohbet etmesi, onları önemsediğini ve geleceğe yatırım yaptığını gösteriyor. Belediye Başkanımızın bu tür etkinliklere katılarak toplum ile daha fazla etkileşim halinde olması takdire şayan bir davranıştır.


#EmirdağBelediyesi #SerkanKoyuncu #Eğitim #Anaokulu #Öğrenciler