Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, bir yıldır devam eden hatimli sabah namazı etkinliği gerçekleştirildi. Bu etkinlikte, hatim duası ve sabah namazı bir araya getirildi. İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, din görevlileri ve vatandaşlar da etkinliğe katıldılar. Sabah namazını Müftü Turan kıldırdıktan sonra, Ulu Camii Müezzin Kayyımı İsmail Karakaş zikir ve tesbihat yaptı. Program, Müftü Turan'ın "Hayat Kitabımız Kur'an-ı Kerim" konulu sohbeti ve hatim duası ile sona erdi.

Müftü Turan, konuyla ilgili yaptığı konuşmada, "Geçtiğimiz yıldan bu yana devam eden hatimli sabah namazı buluşmalarımızı hatim duası ile sonlandırdık. Bu etkinlik sayesinde sabah namazlarımız adeta bir şölene dönüştü. İlçemizin her mahallesinden insanlar namaza katıldı. Yoğun ilgileri ve katılımları için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Namazın ardından cemaate çorba ikramı yapıldı. Bu etkinlik, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ve toplumun dini duygularını pekiştirmeyi amaçlayan bir proje olarak gerçekleştirildi. Hatimli sabah namazı etkinliği, vatandaşlar arasında büyük bir ilgi gördü ve başarılı bir şekilde tamamlandı.

#Kütahya #Gediz #SabahNamazı #HatimDuası #DinHizmetleri #Müftülük