Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

1969 Bilecik Spor Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu'nda Çankırı Saray Spor'u 2-0 yenerek adını 1. tura yazdırdı. Bu zaferin ardından kulüp, transfer atağına başladı. Bölgesel Amatör Lig temsilcisi olan 1969 Bilecik Spor Kulübü, Şeyh Edebali Üniversitesi Stadı'nda gerçekleşen müsabakaya taraftarların müthiş desteğiyle çıktı. Maddi sıkıntılar yaşayan kulüp, 3 Ekim'de başkan seçimi için 2 kez kongreye gitmeyi planlıyor.


Bu olumsuzlukları geride bırakan 1969 Bilecik Spor Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1. tura katılmayı başardıktan sonra transfer atağına geçti. Kulüp yöneticileri, takımı kendi imkanlarıyla güçlendirmek için bir kanat, bir stoper ve bir forvet oyuncusuyla anlaştı ve bugün bu futbolcuları kente getirdi. Yöneticiler ayrıca Bilecik'te birçok sanayi kuruluşunun bulunduğunu belirterek, iş insanlarını 1969 Bilecik Spor Kulübü'ne destek vermeye çağırdı.


#ZiraatTürkiyeKupası #1969BilecikSpor #TransferAtağı #Futbol