Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

19 Eylül "Gaziler Günü" nedeniyle Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu'ndan bir grup öğrenci, terör ve Kıbrıs gazilerini evlerinde ziyaret etti. Bu anlamlı ziyarette, 2. sınıftan bir grup öğrenci Okul Müdürü Pelin Solak ve Öğretmen Elif Erdoğan nezaretinde terör gazisi Sedat Kurum ile Kıbrıs Gazisi Mehmet Şener'i evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrenciler tarafından hazırlanan çiçek süslemeli tabaklar, gazilere hediye edildi. Ziyaret esnasında, gazilerle yapılan sohbetler sırasında duygusal anlar yaşandı.

Gaziler, öğrencilerin kendilerini ziyaret etmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Ayrıca, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunarak, gazilik hakkında bilgi vermek için geldikleri için okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür ettiler. Okul Müdürü Pelin Solak ise gazilik ve şehitlik kavramlarının milletimizin ortak değerleri olduğunu ve gazilere minnet borçlu olduklarını belirtti.

#GazilerGünü #Kütahya #Hisarcık #Atatürkİlkokulu #Ziyaret #DuygusalAnlar