Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Devlet Su İşleri (DSİ) Eskişehir 3. Bölge yetkilileri, Pazaryeri ilçesinde gerçekleştirilecek arazi toplulaştırması hakkında köylü vatandaşları bilgilendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra DSİ yetkilileri, Pazaryeri ilçe merkezi ve köylerde bilgilendirme toplantıları düzenlemektedir. Büyükelmalı, Günyurdu, Burçalık ve Gümüşdere köylerinde vatandaşlara projeye ilişkin bilgiler veren yetkililer, vatandaşların sorularını da cevaplamaktadır.

Bu kapsamda, Pazaryeri'de bulunan 4 mahalle ve 12 köyde DSİ tarafından yapılacak olan arazi toplulaştırması ile ilgili olarak birçok köyde farklı tepkiler gözlemlenmektedir. Bazı köylerde, vatandaşlar projeye karşı çıkarken bazı köylerde ise daha ılımlı bir yaklaşım sergilenmektedir. Projenin hayata geçirilmesi konusunda farklı görüşler bulunmaktadır.