Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da bir suçtan aranan ve polisten kaçan bir kadın, kendisini balkondan boşluğa bırakarak intihara teşebbüs etti. Polislerin ikna çabaları sonuç vermedi ve kadın yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Dairecep mahallesinde gerçekleşen olayda, sokakta devriye gezen polis ekipleri şüpheli bir kadın durdurarak kimlik kontrolü yapmak istedi. Kadın ise polisten kaçarak iki katlı bir eve girdi. Ardından balkona çıkan kadın, çevresine tehditler savurarak polislerin uzaklaşmasını istedi. Polisler kadını ikna etmek için çaba harcadı, ancak başarılı olamadı. Kadın yaklaşık 7 metre yükseklikten kendisini boşluğa bıraktı. Yaralanan kadın, hemen müdahale edilen ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından polis inceleme başlattı ve kaçan kadının 29 yaşındaki S.K. olduğu belirlendi. Polis, yakalama yerine intihara teşebbüsü tercih eden kadının peşindeki suçun ne olduğunu araştırıyor.

#Afyonkarahisar #intihar #kadro