Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Tepebaşı Belediyesi, Temiz Enerji Eğitim Kampı'nı Küçükelmalı Tabiat Parkı'nda düzenledi. Kampta, katılımcılara Tepebaşı Belediyesi'nin temiz enerji projeleri hakkında bilgi verildi.
Kent halkının sağlıklı ve eğitici faaliyetlerle buluşmasını sağlayan Tepebaşı Belediyesi, bu kez Tepebaşı Sürdürülebilirlik Merkezi, Bilecik Belediyesi ve ESESKAMP iş birliğiyle Temiz Enerji Eğitim Kampı düzenledi. Kampta, enerji tasarrufu konusunda bilinç oluşturmak amacıyla Avrupa Hareketlilik Haftası teması olan erişilebilir ve temiz enerji hedefine dikkat çekildi.
Küçükelmalı Tabiat Parkı'nda gerçekleşen kampa 66 kişi katıldı. Katılımcılar, doğal yaşamı anlama, çevreye duyarlılık gösterme ve enerji tasarrufu sağlayan yöntemleri öğrenme fırsatı buldu. ESESKAMP'tan Fatma Nur Eraslan enerji kullanımı konusunda bilgi verirken Ahmet Soydinç ve Enes Turhan kamptaki malzemeler hakkında bilgilendirme yaptı. Tepebaşı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü'nden Sürdürülebilirlik Koordinatörü Başak Demiray ise belediyenin temiz enerjiye yönelik projelerini katılımcılara anlattı.
Kamp süresince temiz enerji eğitiminin yanı sıra çeşitli etkinlikler de düzenlendi, bunlar arasında zumba, yoga ve hiking-fotosafari gibi aktiviteler yer aldı. Kamp katılımcıları, Tepebaşı Belediyesi ve tüm paydaşlara teşekkürlerini iletti.