Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Aziz milletimiz her zaman hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklalini koruma ilkesini benimsemiştir. Tarih boyunca karşılaştığı zorluklara rağmen, bu uğurda şehitlik ve gazilik onuruyla savaşmakta hiç tereddüt etmemiştir. Milletimiz yaptığı fedakarlıkların karşılığını zaferlerle almıştır.

Türkiye'nin bugün üzerinde bulunduğu coğrafya, şehitlerimizin ve gazilerimizin canları pahasına verdiği kutsal mücadele sonucunda vatan haline gelmiştir. Her bir karış toprağımızda, vatanımızı ve bayrağımızı korumak için en zor şartlarda görevlerini yerine getiren gazilerimiz bulunmaktadır. Onlar, milletimizin gurur kaynağıdır ve kahramanlıklarıyla yaşayan abidelerdir. Şehitlerimizi ve gazilerimizi daima başımızın üzerinde tutacağız.

Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Ayrıca hayatta olan tüm gazilerimizi de 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz. Bu kutsal emanetlere sonsuza kadar sahip çıkacağız.

#GazilerGünü #ŞehitlerVeGaziler #MinnetVeŞükran #TürkiyeMilleti